Kampanj

Felsökning ABC

Om du under juni bokar tid för felsökning av systemet ”Active Body Control” så erbjuder vi dig 20 % rabatt på felsökningskostnaden. Erbjudandet gäller under förutsättning att du bokar av oss föreslagen reparation.

Omfattar:

  • S-klass W 220 och 221
  • CL W 215 och 216


Fullständiga kampanjvillkor? Läs mer på kampanjer.
Vi erbjuder dig snart 40 års erfarenhet av Mercedes personbilar och Värmlands enda helt Mercedesspecialiserade verkstad, så vi tycker självklart att alla som anlitar oss är vinnare. Sättet som vi arbetar med din Mercedes samt de för dig kostnadsfria men värdefulla merarbetena som vi har infogat i servicearbetena gör att dina bilkostnader sjunker både på kort, men framförallt på lång sikt.

Men, vissa av er Mercedesägare är faktiskt lite mer vinnare än det stora flertalet. Vi tänker då framförallt på dig som kör en ny eller nästan ny Mercedes, kanske även en något ovanligare eller exklusivare modell, rentav en AMG. Andra bra exempel är säsongs- eller hobbybilar som cabbar.

Våra service- och reparationskalkyler följer helt de riktlinjer som Mercedes har specificerat. Från den dagen som din Mercedes-Benz rullar av bandet så underhålls den på det sätt som fabrikanten har fastställt. Med rätt kvalitet på smörjmedel och reservdelar. Vi gör dock den skillnaden att ju äldre den blir ju mer tid lägger vi på vissa utvalda områden, exempelvis bromsarna.

Du betalar för den av Mercedes fastställda arbetstiden. Får mer underhållsarbete och mindre problem till en lägre totalkostnad.

Vi skapar inga koncept typ ”FairPrice” eller gör speciella servicepaket ”för dig som har en några år gammal Mercedes”. De enda förändringar som vi inför i de ursprungligt framställda serviceuppläggen är de förbättringar som tillkommer och våra egna tillägg.

Inte heller lämnar vi ”Lägsta Prisgaranti”, men: Jämför våra priser med vilken aktör du vill som erbjuder av Mercedes godkända smörjmedel, reservdelar av originalfabrikat och vår dokumenterat höga kompetensnivå.

Vårt personliga engagemang kan du inte jämföra förrän du har provat oss.
Vi tror oss kunna lova att både din plånbok och din Benz kommer att tacka dig om du ger oss förtroendet att sköta service och reparationer.