Alla reparationer på din Mercedes-Benz utförs på det sätt som fabrikanten har fastställt, med originaldelar eller delar av OE-kvalitet.

Självfallet har vi full koll på reservdelarnas tekniknivå så att felfunktioner inte uppstår som följd av reparationen. Vid reparation uppdaterar vi utan undantag till senaste tekniknivå både hård- och mjukvarumässigt och övriga bilen anpassas till detta.

I de flesta fall har vi genomgått relevant vidare- eller specialistutbildning genom Mercedes utbildningsorganisation på samma villkor, och med samma krav, som personalen på de auktoriserade Mercedesverkstäderna.

Vi har anammat talesättet ”Bra verktyg gör halva jobbet” fullt ut. I de flesta fall använder vi de av Mercedes framtagna specialverktygen. De erbjuder helt enkelt oftast bäst funktion satt i förhållande till priset. I många fall har vi konstruerat och byggt egna specialverktyg till de arbeten där vi inte tycker att Mercedes eller marknaden kan erbjuda det vår verksamhet kräver eller att vi uppnår högre effektivitet.

Före vi reparerar.

Ofta föregås en reparation av någon form av felsökning. Om du klickar på ”Felsökning” i menyn så finner du fördjupad information om många funktioner och system i din Mercedes.