Oavsett om din Mercedes är utrustad med strålkastare från Bosch, Hella eller Valeo så levererar vi rätt och passande delar.

Vi säljer uteslutande OE-delar, vilket garanterar perfekt passform och korrekt funktion.

Kompletta Xenonstrålkastare ingår inte i det ordinarie lagersortimentet, men vi levererar snabbt till konkurrenskraftiga priser.

De flesta i en Mercedes förekommande glödlampor inklusive ”lampor” till Xenon och Bi-Xenon finns för omedelbar leverans.

Till modellerna W 203, 208, 209 och 211 har vi alltid styrdon och reaktorer hemma till Xenon och Bi-Xenonsystemen.

Om du är i behov av reservdelar till ljusviddsregleringen, ”LWR”, som sitter på alla LED, Xenon och Bi-Xenonutrustade Mercedes så är vårt lager av sensorer, stag och fästen mycket omfattande.

Vi erbjuder även ett brett utbud av reparationsmaterial, reparationssatser och reservdelar för belysningssystemet i din Mercedes-Benz som löser högfrekventa problem. Exempelvis blinkers fram på W 203 & 211.

De flesta kombispakar (”blinker omkopplare”), sidoblinkers, spegelblinkers, skyltljus och förhöjda bromsljus finns lagerförda.

W 124, 201, 202 & 210.

Vi kommer att avsluta lagerhållningen av kompletta strålkastare, strålkastarglas, blinkers och baklampor till dessa modeller. Tills dess att vårt lager är tömt så erbjuder vi 40% rabatt på alla lagerförda delar.