För Mercedes personbilar från 1977 och fram till 2018 så har vårt lager nära på full täckning av alla förekommande bromsskivor och belägg. När det gäller bromsutrustning till Mercedes-Benz AMG modeller och bilar med sportchassie har vi en bred täckning av bromsbelägg och de för oss vanligaste bromsskivorna.

I de fall som vi inte lagerför de bromsdelarna som du söker kan vi oftast, inom en vecka, leverera genom våra Tyska leverantörer. Om du kör AMG så kan du minska dina utgifter med många tusenlappar genom att anlita oss. Oavsett vilken modell, motor eller utrustningspaket din Mercedes-Benz har så säkerställer vårt förstklassiga reservdelssystem vilket bromsutförande din bil har och vi kan leverera rätt bromsdelar.

Till bilar utrustade med ESP så önskar vi leverera OE-kvalitet så att du kan vara säker på att din Benz reagerar som den är konstruerad att göra när den ska häva en sladd, men vi har ofta ett bra men billigare kvalitetsalternativ att erbjuda.

Parkeringsbromsvajrar, bromssköldar, excentrar, monteringsdetaljer och bromsslangar har vi i stort sett full täckning på alla modeller.

Vi lagerför även bromsok, huvudsakligen bakre. Samtliga är nya och i OE-kvalitet men levererar även bytesok. De nya säljer vi till ytterst konkurrenskraftiga priser, ofta till och med till samma pris som ett bytesok.