Stötdämpare och fjäderben

Ofta när vi tar oss an bilar som är bokade för fjäderbyte tvingas vi konstatera att det läcker olja från det aktuella fjäderbenet. Eftersom det inte känns fackmannamässigt att även kunna erbjuda kunden ett nytt fjäderben har vårt lager av stötdämpare och fjäderben både bredd och djup. De vanligaste fabrikaten som vi erbjuder är Sachs, Bilstein och Boge. Det är inte alltid OE, men vårt reservdelssystem säkerställer att vi levererar delar som erbjuder samma egenskaper som originaldelarna. Till W/S 203, 204 och 212 har vi alltid kompletta övre fjädersäten eller lösa topplager hemma. Till A-klass W 168 kan vi leverera lösa undre fjädersäten.

Nivåreglering

Vi lagerför ett brett utbud av reservdelar till både de hydrauliska nivåregleringssystemen och till de som är integrerade i luftfjädringen. Fjädercylindrar, nivåregleringsklockor, nivåventiler, rör, slangar och oljor till de äldre systemen. Sensorer, givare, stag, fästen och kontaktstycken till systemen av i dag.

Hydraulik

Genom våra Tyska leverantörer kan vi leverera de flesta i en Mercedes personbil förekommande hydraulpumparna. Vi har ingen egen lagerhållning och i många fall är delarna beställningsvaror även från våra leverantörer. Oftast ligger prisnivån c:a 30 % under Mercedes utbytesdelar. Vid din förfrågan får du besked om pris, leveranstid och leveransvillkor.