För Mercedes personbilsmodeller från mitten av 70-talet fram tills i dag är vår lagerhållning i princip fulltäckande när det gäller hjullager. De flesta SUV:arna är också välrepresenterade i lagerhyllorna. Till personbilsmodeller från 80- och 90-tal lagerför vi även ett betydande utbud av hjulnav till både fram- och bakaxel. Till vissa modellserier finns ett begränsat utbud av hjulspindlar fram lagerförda. Till Vito oavsett variant lagerför vi inga delar.

Till nyare personbilsmodeller levererar Mercedes bara kompletta nav med hjullager. Till vissa av dessa kan vi leverera enbart lager vilket naturligtvis gör att materialkostnaden sjunker betydligt. Självfallet lagerför vi även de kompletta enheterna om detta passar dig bättre. De flesta av våra hjullagersatser har samma innehåll som originalsatserna. D.V.S. samtliga delar som åtgår vid det kompletta arbetet medföljer.

Om du överväger att själv byta ett dubbelradigt hjullager på din Benz föreslår vi att du tänker dig noga för. Det är inte ovanligt att det krävs 22 tons dragkraft för att skilja lager och lagerhus åt. Köp gärna denna tjänst av oss och ägna dig i stället åt att må gott och ha ett bibehållet självförtroende.