Är du fordonstekniker med yrkesstolthet och passion för Mercedes? Perfekt! Vill du samtidigt ta ett stort personligt ansvar med mycket kundkontakter och själv driva dina arbeten från bokning till utlevererad bil? Ännu bättre. Sök jobb hos oss.

Vi vill att du är utbildad fordonstekniker och ser det som ett absolut krav att du har några års yrkeserfarenhet. Vi hoppas att du redan i dag arbetar med Mercedes personbilar. Om du har kompetensnivå systemtekniker inom ”Komfort & säkerhet” och / eller ” Telematik” så kompletterar du den i dag befintliga kompetensnivån i företaget på ett positivt sätt. Du har då ett bra förhandlingsläge och kan påräkna goda förmåner.

Vi erbjuder välplanerade arbetsuppgifter i ljusa och ändamålsenliga lokaler. Självfallet får du fortlöpande vidare- och specialistutbildning genom Mercedes utbildningsorganisation. Du kommer att få arbeta med Mercedes original diagnosutrustning, informationssystem, reservdelssystem och specialverktyg.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Berätta för oss vad din kompetens kan tillföra företaget, varför du vill arbeta hos oss och vad du föredrar att arbeta med. Givetvis bifogar du listan över dina vidareutbildningar till din meritförteckning.

Goda möjligheter till att ta över verksamheten

Om det är så att du på allvar har funderat på att starta eget så har du här ett gyllene läge att slippa ett antal slitsamma år. Inom överskådlig framtid planerar den nuvarande ägaren att pensionera sig. Om du är rätt person så kommer du att få möjlighet att köpa företaget. Du kommer då att vara ett känt ansikte och har förhoppningsvis redan ett välförankrat förtroende hos våra kunder.

Om du har ytterligare frågor kring tjänsten och vill ansöka kontakta Klas Risfors på 054-85 48 85 för mer information om hur du ansöker.