Vi har lång erfarenhet av att arbeta med de speciella och extrema modellerna från AMG.

Bilarna är ofta mer att betrakta som rena race-bilar och ställer höga krav på teknikern som ska utföra arbetet. Vi har full koll på vilka smörjmedel som just din AMG kräver och har de flesta i lager till både motorer och kraftöverföring. Samtliga är givetvis godkända av Mercedes. Servicearbetena utförs utan undantag efter utfallet av aktuell service- och verkstadskod.

Oavsett serviceomfång så startar vi varje arbete på en AMG med att scanna alla system i bilen med vår original diagnosutrustning och du får kostnadsfritt tillgång till resultatet. Du kan vid varje servicetillfälle mot en merkostnad köpa till:

  • Extra servicearbete på bromsarna. Omfattar de / mo bromsbelägg ur oken, rengöring av ok och belägg, rörlighetskontroll av bromskolvarna. Om din AMG har mekanisk parkeringsbroms så ingår även justering av denna.
  • Kontroll, rengöring och smörjning av softtop / varioroof om detta inte ingår i den ordinarie serviceomfattningen.

Trots att vårt reservdelslager är mycket välförsett med delar till AMG vill vi att du ger oss minst två veckor i framförhållning vid bokning av service. Om du tror att det behövs bytas bromsbelägg eller skivor så uppskattar vi om det finns möjlighet att vi själva får göra en bedömning före vi bokar jobbet.