Kampanj

Tänd- och glödstift

Under juni kör vi en kampanj på tänd- och glödstift och erbjuder dig då 20 % rabatt på alla lagerförda varianter.Fullständiga kampanjvillkor? Läs mer på kampanjer.
Vi erbjuder Värmlands enda helt Mercedes-specialiserade reservdelsförsäljning. Till Mercedes-Benz personbilar har vårt reservdelslager både bredd och djup. Många av våra lagerförda reservdelar kan annars bara levereras genom Mercedes återförsäljarnät, och då som originaldelar.

Till Vito och Viano lätta transportbilar samt Mercedes AMG-modeller är utbudet relativt omfattande med betoning på servicedelar, chassie och broms.

Vår verkstad har alltid mycket hög beläggning. Vi har därför valt att ligga med ett, sett till företagets storlek, gigantiskt reservdelslager för att få flyt i verkstadsjobben.
Delarna är i första hand avsedda för vår egen verksamhet men både privatpersoner och verkstäder är välkomna att handla.

All försäljning sker över disk, d.v.s. ingen postförskott eller bussgodshantering, och mot kontant betalning. Vi levererar inte delar till Sprinter, tunga lastbilar eller bilar äldre än 1976.

Delarna är huvudsakligen av OE-kvaltitet och i tillverkarens förpackning men vi levererar även eftermarknadsdelar. Enligt gällande EU-direktiv kan alla delar klart och utan tveksamhet klassificeras som originaldelar och OE-delarna uppfyller minst de krav som Mercedes specificerat.

Genom våra leverantörer i Tyskland har vi tillgång till kraftfulla sökmotorer och databaser för reservdelar och kan ofta leverera OE eller eftermarknadsdelar som du annars är hänvisad till originalhandeln för att köpa. Vår snart 40-åriga erfarenhet av Mercedes personbilar kombinerat med ett garanterat förstklassigt reservdelssystem gör att vi kan säkerställa vilket utförande din bil har och leverera rätt och passande delar under förutsättning att din Mercedes har det seriemässiga utförande som när den lämnade fabriken. Givetvis hjälper vi dig med tips och råd när du ska montera.

Oavsett om det gäller OE eller eftermarknadsdelar så har vi helt rätt pris i förhållande till kvalitén som vi säljer. Alla delar har ett års garanti, där efter gäller konsumentköplagen.