Vi lagerför en betydande mängd motorfästen och de för oss mest gångbara växellådsfästena. Tyngdpunkten ligger på modeller från 80-talet fast vissa varianter går in på sent 70-tal och tidigt 90-tal. De flesta är av OE-kvalitet.

Till modeller lanserade efter år 2000 har vi valt att inte lagerföra varken motor- eller växellådsfästen. Dels blev vid denna tidpunkt fästena betydligt bättre, men den främsta orsaken till att vi har avstått lagerhållning är att fästena då blev otroligt modell- och utrustningsspecifika.

Många av motorfästena till de modeller som är i produktion eller som nyligen har gått ur produktion har ställbara egenskaper beroende på belastning eller om 4-hjulsdriften är inkopplad. Oavsett ålder och modell på din Mercedes säkerställer vårt reservdelssystem att vi levererar fästen med rätt utförande, tekniknivå och egenskaper. Om båda fästena behöver bytas som följd av utförandeändringar informerar vi dig om detta före din order, likaså i de fall som motorfästena till din Mercedes behöver elektronisk anpassning mot bilen efter montering. Ingen större idé att köpa och montera fästen som du ändå inte kan få att fungera på avsett vis…