Verkstadskampanj

Erbjudandet gäller vid bokning under den specificerade tidsperioden.

Bokning får ske maximalt 6 veckor fram från den aktuella veckan, eller enligt erbjudandet, och under förutsättning att vi levererar åtgående nya reservdelar och material. Eventuella följdskador eller nödvändiga merarbeten debiteras, efter kundens godkännande, enligt ordinarie taxa.

Prisuppgifter inkluderar arbetskostnad, material och moms. Erbjudandena omfattar Mercedes-Benz personbilar och förutsätter att bilen har det seriemässiga utförande som den hade när den lämnade fabriken men omfattar inte, om inte annat anges, AMG, hybridmodeller eller helelbilar.

Drog AC´n sista sucken i höstas?

Under mars så bjuder vi dig på felsökningskostnaden. Erbjudandet gäller under förutsättning att du bokar av oss föreslagen reparation och omfattar fel på kylmediakretsen i Mercedes-Benz personbilar.

Byte framhjulslager

Om du har missljud i ett framhjulslager på din Mercedes personbil så ska du passa på att boka byte under februari. Då erbjuder vi dig 20 % rabatt på vårt ordinarie paketpris. Erbjudandet omfattar även utföranden med kompletta nav.

Felsökning luftfjädring bak E-klass S 211.

Om du har problem med luftfjädringen bak på din E-klass S 211 så kan du minska dina utgifter denna månad. Vi erbjuder dig då 20 % rabatt på felsökningskostnaden. Erbjudandet gäller under förutsättning att du köper av oss föreslagen reparation.

Boka service i januari.

I december fram till vår julsemester kan du boka service i januari. Vi erbjuder dig då 700:- i rabatt på totalkostnaden. Tomten är tidig i år!